Contact

Stichting Kunstroute Woudrichem
Secretariaat: Vissersdijk 32, 4285 AN Woudrichem
Kamer van Koophandel: Tilburg, 18075254
Rabobank Altena IBAN nr. NL82 RABO 0102 4845 11
Email: info@kunstroutewoudrichem.nl

U kunt het beste contact met ons opnemen via e-mail. Wij streven ernaar uw bericht binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Heeft u pers- of publiciteitsvragen? Bent u op zoek naar beeldmateriaal of wilt u een interview aanvragen? Neem voor meer informatie of persbezoek contact op via info@kunstroutewoudrichem.nl. Hieronder kunt u enkele afbeeldingen downloaden. Gelieve bij publicatie de betreffende kunstenaar te vermelden.

Heeft u een vraag? U kunt ons ook bereiken via het onderstaande contactformulier. Wij streven ernaar uw bericht binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Stuur ons een mail

Bereikbaarheid

Tijdens de Kunstroute is de vesting minder goed bereikbaar voor automobilisten. Wij adviseren u met de fiets of met de veerpont naar de vesting te komen. Parkeren kunt u het beste op de Schapendam of bij de Stadshaven.

LET OP! Zondag 10 september is de vesting per auto uitsluitend voor bewoners. Dat betekent dat op deze dag de Vesting bij de Koepoortstraat zal worden afgesloten m.u.v. het verkeer van de bewoners van de vesting en de Koepoortstraat. Gedurende de tijdelijke verkeersmaatregelen is de wegsleepregeling van toepassing conform het verkeersbesluit van de gemeente Woudrichem. Gelet het parkeerverbod op het Arsenaal doen wij graag een beroep op u om tijdig uw voertuig elders te parkeren op de genoemde tijden.

Sluiten