Kunstenaars

Kunstroute Woudrichem streeft ernaar elk jaar weer een divers aanbod kunst te presenteren aan het grote publiek. Daarvoor hebben we natuurlijk bijzondere kunstenaars nodig! Fotografie, schilderkunst, sculpturen, videokunst, toegepaste kunst, installaties… Kunstroute Woudrichem wil graag kunst in de breedste zin des woords aanbieden. Waar wacht u nog op? Aanmelden kan via het onderstaande contactformulier.

Hoe gaat het in zijn werk? Kunstenaars kunnen zich als kandidaat aanmelden bij de Stichting Kunstroute Woudrichem. De deadline hiervoor is 30 april 2017. U kunt zich niet meer opgeven voor Kunstroute Woudrichem 2017. Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Nadat het bestuur van Kunstroute Woudrichem alle aanmeldingen binnen heeft, worden de aanmeldingen beoordeeld op onder meer variatie in kunstvormen, mate van kunstenaarschap, kwaliteit en recentheid van kunstwerken en beschikbaarheid van geschikte locaties. Eind mei ontvangen alle deelnemers een bericht of zij al dan niet deel kunnen nemen aan de Kunstroute.

Om een mooie Kunstroute te kunnen organiseren, vragen wij een bijdrage van € 55,- (inclusief BTW) per exposerende kunstenaar. Dit bedrag wordt ingezet voor onder meer promotie online en offline en het organiseren van een opening. Ook willen we jonge kunstenaars graag stimuleren om mee te doen aan de Kunstroute. Bent u jonger dan 30, dan zijn de kosten voor deelname €30,- (inclusief BTW). Dit bedrag moet worden overgemaakt als u wordt toegelaten om deel te nemen aan de Kunstroute. Hier ontvangt u te zijner tijd bericht over.

De volledige deelnemersvoorwaarden kunt u hieronder downloaden.

Let op: In het onderstaande inschrijfformulier kunt u nog geen foto's meesturen. Wij verzoeken - na bevestiging van uw inschrijving - ons deze toe te sturen per WeTransfer. Graag de titels van de afbeeldingen voorzien van uw naam, titel van het kunstwerk en jaartal.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Let op: de inschrijving voor 2017 is gesloten.

dd-mm-jjjj
Adres
Vragen
Sluiten